Mireasa Sezonul 4 Episodul 20 din 20 Septembrie 2021

Vizioneaza aici mai jos pe blog emisiunea mireasa sezonul 4 episodul 20 din data de 20 septembrie 2021 Online

Dragii mei toți sunt aici ori pentru vizibilitate ori pentru premiul final nu contează asta că oricum ar fi de nu se plac apoi se lasă și viața merge mai departe să fim sinceri este o emisiune de suflet dar ei au alte interese…este o experiență pe care puțini o fac dar nu este concret în câteva luni închiși acolo cu toate la nas e prea ușor chiar caută motive din lucruri de nimic pe când în viața reală pe moment la nivel Mondial 70% supraviețuiește deci multe mofturi.
Dacă sezonul trecut nu știam cu cine sa țin,pt ca f mulți erau frumosi,acum nu prea am cu cine tine.Daca veți avea o nuntă in finala, o sa fie extraordinar.Cred ca mai bine scurtati acest sezon,dacă va fi un cuplu, sa va bucurați.Si găsiți alți concurenți care sa fie axati pe dragoste,nu pe scandal.Emisiunea asta nu e Puterea Dragostei unde e plin de scandal fiecare episod în parte.Gasiti alți concurenți,care sunt mult mai maturi,si care se axează doar pe dragoste și atât.Mireasa este despre dragoste,dar nu prea am văzut asta pana acum în acest sezon. Alex, dacă era matur precum se lauda le spunea baietilor sa își facă singuri o părere despre ea . De dragul la ce a fost frumos odată între ei putea sa domn sa nu înceapă sa își spele rufele in public . Un răspuns matur era : Am fost împreuna , nu ne mai înțelegeam si am decis sa mergem fiecare pe drumuri separate pentru ca începeam sa avem o relație toxica . Cu asta era suficient sa închidă subiectul si dacă era venit pentru relație Adelina nu ar fi contat absolut deloc , dar el in loc sa cunoască fetele vb de trecut.

Prima ediţie din noul sezon se vede sâmbătă, 28 august, de la ora 13:45. Emisiunea va fi programată astfel: de luni până vineri, de la ora 14:00 iar sâmbăta de la ora 13:45. Reamintim ca Mireasa a fost, cel mai urmărit program de după-amiază, pe intervalul 14:00-16:00. Prima ediţie cu Simona Gherghe, revenită pe TV după o pauză de un an şi jumătate, a pus Antena 1 pe primul loc în audienţe, jumătate de milion de telespectatori au urmărit, în fiecare minut, prima ediţie a show-ului din noul sezon.
Câteva detalii despre ce se va întâmpla în următorul sezon:
Concurenții care vor să se căsătorească vor parcurge un drum plin de emoții în cadrul show-ului matrimonial difuzat în direct, la Antena 1. Sezonul 4 vine cu multe surprize, atât pentru concurenți, cât și pentru cei de acasă. Fanii show-ului matrimonial au rămas activi și pe perioada de vacanță a emisiunii, astfel că telespectatorii au votat ce vor să vadă în noul sezon Mireasa.

SERVER 1 COMPLET.

error: Content is protected !!