Bravo ai stil Sezonul 2 Episodul 45 din 24 Noiembrie 2021

Mahalagismul acestei emisiuni plina de frustrate, crizate, si, mai nou, creatoare de tinute, a ajuns la cote maxime. Clar, aceasta porcarie ”Bravo, esti mahalagioaica” nu mai merita urmarita. Mi-e dor de emisiunile in care participantele aveau un atelier in care-si faceau tinute pe o tema data, in care Razvan Ciobanu, Iulia Albu si Maurice Munteanu chiar aveau ceva de spus. Mi-e dor de Ilinca Vandici de atunci si de galele pline de emotie. Acum, ce sa vezi, avem scriitoare, ispite care nu stiu cum sa iasa mai abitir in fata sa-si demonstreze ”talentul”. Jalnic.

Sunt foarte curioasa dacă aceste celebritati sau productia Kanal citește aceste mesaje de la noi cei care încercam sa ne exprimam opinia aici Referitor la mahalagismul creat in acest sezon BAS. Sunt sigura ca nu citește nimeni altfel ori ar încerca sa elimine mahalagismul din platoul emisiunii provocat de 2, celebrities, ori să inteleg ca se promoveaza mahalagism, frustrari și vulgarism, pacat, josnic. Pacat ca Anda, Viviana, Mădălina fac parte din aceasta gloata.

Petru toți de o ridica pe Ruxi in slavi, degeaba are fata asta ținute bune daca caracterul e zero barat iar răutatea si vulgaritatea ii ies prin toți porii. Va luați de Mădălina ca vai ce a fc la 18 19 ani, dar nu vedeți ca Ruxi la vârsta ei vulgaritatea in persoana. Măcar Mădălina e așezată la locul ei si e o femeie decenta, fina si buna. Cea mai frumoasa e Madalina, dar cea mai plina de viata si pofta de a face,e Viviana, la inceput,sincer mi s a parut o alta lesinata,in cautare de atentie,la orice pret insa, fata a evoluat foarte frumos,incet si sigur,si a afisat cu indeletnicire talentele ei,si le are pe toate. Eu personal, nu cred ca tinta ei e sa castige neaparat competitia, pentrut ea ce se intampla e o rampa de lansare!

Bravo, ai stil Sezonul 2 Episodul 45 din 24 Noiembrie 2021.

„Bravo, ai stil!”, unicul reality show din Romania despre stil si atitudine a impactat pozitiv stilul de a se imbraca al romancelor, a devenit o sursa de inspiratie pentru telespectatori si un trendsetter pe piata media inca de la primul sezon. Emisiunea s-a impus ca un adevarat spectacol al formarii si al creativitatii, a dezvoltat adevarate comunitati de fani atat in fata micului ecran, cat si in mediul online, neincetand sa surprinda si sa uimeasca de la un sezon la celalalt.

Au fost si unele voci care au considerat ca in sezonul care s-a incheiat, Botezatu și Raluca au protejat pe Tonciu motiv pentru care discutiile au aparut peste tot, chiar si in emisiile live iar acest fapt s-a stabilit ca nu ar exista nicio relatie intre ei cu atat mai putin cat Tonciu ar fi fost imbracata de nasa ei care are tinute foarte scumpe si gusturi pe masura, de unde se deduce totul. Asadar, in fiecare saptamana de miercuri si pana sambata avem parte de un spectacol stilistic demential, astazi Bravo ai stil sezonul 2 episodul 45 se difuzeaza pe data de 24 Noiembrie 2021 disponibil in format complet la numai cateva minute de la rularea sa pe micul ecran.

Editie integrala.

error: Content is protected !!