Bravo, ai stil Sezonul 2 Episodul 8 din 18 Septembrie 2021

Ioana este super obositoare. Mi se pare putin cam tarancuta si invidioasa! Dupa ea cu cat mai multe piese ai pe tine cu atat mai mult stil ai. Extrem de gresit. Chiar si o rochie simpla trebuie sa stii sa o accesorizezi si sa o porti. Ioana vede totul in alb si negru! Madalina este clar printre remarcatele sezonului asta. Este o femeie inteligenta si mai linistita, dar asta nu inseamna ca este fraiera. Are niste remarci sarcastice foarte fine. Rux e o persoana echilibrata. Abia astept sa o vad pe parcursul emisiunii. Daca este rautacioasa cu viviana e pentru ca intre ele a existat candva o prietenie care s-a terminat urat. In schimb pe viviana nu o recomanda nimic. Observati cu cata superioritate priveste tot ce se intampla in platou. Este mereu cu nasul pe sus, mai ales la momentul lui Rux. Atatea explicatii inutile… Sub vorbaria aceea,imbracata intr-un limbaj,pe care posesoarea l-a vrut “pretios”, Viviana incerca sa pareze un eventual atac din partea lui Ruxi. Care nu i-a facut “jocul”. Dovada de inteligenta. Care Ruxi,in doua fraze scurte a raspuns si a redus-o la tacere pe Viviana si cand tu, aceasta Viviana cu aere de vorba lui Maurice,”grande dame” te incurci in explicatii si justificari, cand voalat ataci adversarul dar si il periezi ghiciti cine are ceva de ascuns? Femeia aceasta vrea sa para altceva decat este dar se scufunda si mai tare, accept pareri contrare dar va rog, civilizat.

La fel ca in toate sezoanele batalia se da si pentru bani, asa ca premiul acestui sezon este nu mai putin de 100.000 lei, si bineinteles titlul de cea mai stilata vedeta din Romania, asadar cum anterior spuneam 9 vedete vor defila pe platoul Bravo ai stil, iar acestea sunt in curs de aflare, mai este putina vreme si vom afla care sunt cele noua concurente decise sa intre intr-o astfel de competitie.

Bravo, ai stil Sezonul 2 Episodul 8 din 18 Septembrie 2021.

„Bravo, ai stil!”, unicul reality show din Romania despre stil si atitudine a impactat pozitiv stilul de a se imbraca al romancelor, a devenit o sursa de inspiratie pentru telespectatori si un trendsetter pe piata media inca de la primul sezon. Emisiunea s-a impus ca un adevarat spectacol al formarii si al creativitatii, a dezvoltat adevarate comunitati de fani atat in fata micului ecran, cat si in mediul online, neincetand sa surprinda si sa uimeasca de la un sezon la celalalt.

Au fost si unele voci care au considerat ca in sezonul care s-a incheiat, Botezatu și Raluca au protejat pe Tonciu motiv pentru care discutiile au aparut peste tot, chiar si in emisiile live iar acest fapt s-a stabilit ca nu ar exista nicio relatie intre ei cu atat mai putin cat Tonciu ar fi fost imbracata de nasa ei care are tinute foarte scumpe si gusturi pe masura, de unde se deduce totul.

Editie integrala.

error: Content is protected !!