Vlad Sezonul 4 Episodul 11 din 22 Noiembrie 2021

Un nou episod din serialul „Vlad” va fi difuzat astăzi, de la 21:30, la Pro TV. Ceasul ticăie, se apropie ora adevărului și a răzbunării finale. Diseară, normalitatea vieții continuă să îmbine trădările cu relațiile pe furiș și gândurile de răzbunare. O seară în care Vlad bifează încă o parte a planului de a-i face rău lui Toteanu prin relația cu fiica acestuia, Zenovia și în care Eliza se va dedica… cu totul dorinței ei de a-l ajuta pe Iordache.

Vezi aici mai jos la noi serialul Vlad sezonul 4 episodul 11

Anumite emisiuni si seriale, chiar daca nu mai sunt disponibile pe postul de televiziune Pro TV, se pot viziona in continuare pe platforma online Staupe.Net, in fiecare luni seara este ziua dedicatafilmului Pro, de la ora 20:30.

Vlad Sezonul 4 Episodul 11 din 22 Noiembrie 2021 Online

Serialul Vlad are trei sezoane si un numar total de 39 de episoade care pot fi vizionate integral atat pe Voyo cat si pe Pro TV Plus, ambele platforme online fiind detinute de Pro TV. Desi reprezentantii postului nu au mentionat cate episoade va avea sezonul 4 al serialului Vlad, avand in vedere ca primele 3 sezoane au avut cate 13 episoade, probabil si al 4-lea sezon va avea acelasi numar de episoade.

Serialul Vlad prezinta povestea lui Vlad Pop (personaj interpretat de Adrian Nartea), o poveste despre razbunare si iubire. Adrian Nartea a avut roluri si in alte productii precum La Bloc sau Queen & Country.

SERVER 1

error: Content is protected !!