Splash! Vedete la apa Episodul 1 din 21 august 2021

Emisiunea Splash! Vedete la apa va fi prezentata de Razvan Fodor, Anna Lesko si Ramona Olaru de la Neatza. Romica Tociu si Paula Chirila sunt cei doi co-prezentatori, iar din juriu fac parte Nea Marin (Marin Barbu), Iulia Albu si Jean de la Craiova.

Vezi aici mai jos pe site emisiunea Splash! Vedete la apa din data de 21 august 2021

Show-ul a avut audiente mari in toate tarile in care a fost difuzat, nu doar datorita divertismentului asigurat, ci si a pericolului la care se expun vedetele participante. “Orice aptitudine, nedublata de curaj, ramane intr-un con de umbra. Tocmai de aceea, fascinatia si magnetismul acestui show, pe care il propunem in vara, sunt bazate in primul rand pe curajul unor artisti si sportivi, care vor sa-si depaseasca limitele. Sunt convinsa ca va vor surprinde!”.

Chiar daca mai este ceva vreme pana cand va incepe emisiunea, vedetele implicate in concurs au inceput deja antrenamentele intr-un ritm alert, care presupune prezenta zilnica la bazin. Platformele sunt amplasate la 3, 5, 7 respectiv 10 metri. Concurentii aleg de la ce inaltime se vor arunca in apa, stiind ca notarea se va face pe mai multe criterii de performanta, printre care corectitudinea, curajul si spectaculozitatea.

Printre concurenti se afla si celebrul artist Jador, care se pregateste intens in fiecare zi la antrenamente pentru a arata tuturor de ce in stare atunci cand vine vorba de sariturile in piscina. In urma cu putin timp, celebrul manelist a fost filmat de unul dintre colegii sai cum sare in piscina, reușind o saritura de exceptie.

Daca vrei sa vezi IN RELUARE emisiunea Splash! Vedete la Apa de pe data de 21 August 2021 o poti vedea aici. Nu ratati aparitii inedite incepand de duminica.

SERVER 1 INTEGRAL.

SERVER 2 COMPLET.

SERVER 3 HD.


error: Content is protected !!