Program resoftare Android pentru gama Samsung

Indiferent ca vorbim de Samsung, orice model aparent care foloseste ca si sistem de operare Android este mult mai usor de resetat sau resoftat utilizand o gama variata de metode, incepand se la combinatii de taste, pana la utilizarea unui soft specializat care sa readuca telefonul la viata, insa sunt tutoriale care pot oferi de exemplu metode alternative. Una dintre cele mai dese probleme intalnire este blocarea telefonului prin resetare fara ca utilizatorul sa mai tina minte contul de Google oferit ca varianta de recuperare, a doua variaza intre desenul modelului sau un cod preferential de cifre.

Partea 1: Cum se reseteaza telefoanele Android utilizand un program softare pentru Pc.

Android iMyFone LockWiper este instrumentul de eliminare a ecranului de blocare si poate ajuta la efectuarea unei resetari hardware a telefonului dvs. Este un program care elimina rapid si convenabil ecranul de blocare al oricarui dispozitiv Android ștergand toate datele utilizatorului si setarile stocate pe telefon, inclusiv codul PIN, modelul, blocarea parolei, amprenta si ID-ul fetei.

Cum se resetează telefonul Android cu ADB

Android Debug Bridge (ADB) este un alt program pentru computer care va permite sa efectuati o resetare hard pe dispozitivul dvs. Android, noi putem defini ADB dupa cum urmeaza:

„Android Debug Bridge (ADB) este un program client-server utilizat in dezvoltarea aplicațiilor Android si face parte din SDK-ul Android care este alcatuit din trei componente: un client, un daemon si un server care este folosit pentru a gestiona fie o interfata de emulator, fie un dispozitiv Android real.”

Partea 2: Cum se reseteaza telefonul Android cu ajutorul serviciilor online
A). Resetati telefonul cu Android cu Manager.
Managerul de dispozitive Android este un alt mod eficient de a reseta telefonul Android este precum o aplicatie, dar si un program web, conceput pentru a gasi, bloca un telefon furat sau pierdut si sterge de la distanta datele si setarile stocate. Pentru a reseta telefonul utilizand Android manager, urmati pașii de mai jos.

Pasul 1. Folosind un laptop sau pc, accesati site-ul web Device Manager Android si conectati-va folosind contul dvs. Google.

Pasul 2. Alegeți dispozitivul pe care doriti sa il resetati.

Pasul 3. Telefonul selectat va primi o notificare, intre timp, pe ADM, veti putea vedea locatia dispozitivului daca serviciul de localizare este activat.

Pasul 4. Faceți click pe „Sergeti”.

Pasul 5. Faceți click pe „Stergeti” pentru a sterge definitiv datele de utilizator si setarile telefonului dvs.
NOTA: Puteti utiliza aceasta abordare pentru a reseta telefonul numai daca Managerul de dispozitive Android este activat pe telefonul dvs. si este conectat la Internet.

B). Resetați telefonul Android cu Samsung utilizand optiunea Find My Mobile.

Samsung Find My Mobile functioneaza si ca aplicatie sau serviciu online, si este special conceput pentru a gasi un telefon sau o tableta Samsung pierdut/a Find My Mobile va poate ajuta, de asemenea, sa efectuati o resetare hardware pe dispozitivul dvs., pentru a face acest lucru trebuie sa:

Pasul 1. Accesati pagina Samsung Find My Mobile https://findmymobile.samsung.com/ de pe computer. Conectați-va la contul dvs. Samsung.

Pasul 2. Selectati telefonul Android pe care doriti sa il resetati, cand vedeti optiunile disponibile, alegeti si faceti click pe „Stergeti datele”.

Pasul 3. Alegeti „Resetare date din fabrica” si apoi faceți clik pe „STERGERE”.

Date de resetare din fabrica pe telefonul Android cu Samsung Find My Mobile

Pasul 4. Pentru a confirma aceasta acțiune, vi se va cere sa introduceti parola contului dvs. Samsung.

Pasul 5. Faceți click pe „OK” pentru a finaliza procesul.

NOTA: Dacă dispozitivul dvs. Samsung este online, resetarea din fabrica va avea loc instantaneu, daca este offline, stergerea va avea loc imediat ce dispozitivul va fi conectat din nou, amintiti-va ca trebuie sa va conectati la contul dvs. Samsung pentru a putea utiliza acest program.

Partea 3: Ce trebuie sa stiti despre acest lucru inainte?

Spre deosebire de o resetare soft care reporneste pur și simplu telefonul dvs. Android, o resetare hard sterge toate datele, continutul, setarile si aplicatiile stocate anterior pe telefon. De asemenea, cunoscut sub numele de resetare din fabrica, efectuarea unei resetari hard va readuce dispozitivul in starea in care a fost fabricat din fabrica. Asigurați-va ca, inainte de a face acest lucru, sunteți dispus să renuntati la toate datele dvs. de utilizator sau sa le faceti backup.

error: Content is protected !!