Mireasa Sezonul 4 Episodul 4 din 1 Septembrie 2021

Vizioneaza aici mai jos pe blog emisiunea mireasa sezonul 4 episodul 4 din data de 1 septembrie 2021 Online

Deci dupa ce am vazut toate parerile pro si contra a acestei povesti intre acesti doi tineri, concluzia mea, dupa ce am vizionat cateva sezoane Mireasa este,ca mai bn astept sa vad exact caracterul fiecăruia, comportamentul lor față de cei din casă, mentalitatea fiecaruia si abia apoi o sa am o parere finala! La o prima vedere, ea inca il iubeste, el nu! Insa parerea mea personala in privinta” geloziei si posesivitatii”unei femei, in general vorbind, este ca niciodata o femeie nu e geloasă si posesiva din senin, “fara un motiv real”, adica eu cred si timpul ne va arata in casa Mireasa, ca acest Alex, este un tip” alunecos”! Este un băiat extrem de frumos, la prima vedere, dar” carcasa” NU este totul in viata! Eu chiar sper ca Adelina sa se îndrăgostească de un alt băiat! Intr-adevar nu e usor sa treci peste 5 ani de relatie si mai ales cand e vorba de prima iubire! Va fi interesant de vazut evolutia celor doi mai departe! Mie una sincer mi-a fost mila de ea, se vede ca încă îl mai iubește. Sincer nu cred ca e de condamnat ca era geloasa, posesiva. Fiind prima ei relație s-a dedicat trup și suflet și probabil i-a fost frica sa nu se despartă. Clar a venit după el, probabil se va folosi de tot felul de metode sa îl facă gelos, cu gândul ca poate îl întoarce. Sunt curioasa cum o sa i pice lui in cazul in care ea ar face o relație totuși după 5 ani de relație nu cred ca in 8 luni uiți tot pana la urma ar fi frumos sa și dea seama ca se iubesc și sa și trăiască povestea de dragoste afara.

Prima ediţie din noul sezon se vede sâmbătă, 28 august, de la ora 13:45. Emisiunea va fi programată astfel: de luni până vineri, de la ora 14:00 iar sâmbăta de la ora 13:45. Reamintim ca Mireasa a fost, cel mai urmărit program de după-amiază, pe intervalul 14:00-16:00. Prima ediţie cu Simona Gherghe, revenită pe TV după o pauză de un an şi jumătate, a pus Antena 1 pe primul loc în audienţe, jumătate de milion de telespectatori au urmărit, în fiecare minut, prima ediţie a show-ului din noul sezon.
Câteva detalii despre ce se va întâmpla în următorul sezon:

Concurenții care vor să se căsătorească vor parcurge un drum plin de emoții în cadrul show-ului matrimonial difuzat în direct, la Antena 1. Sezonul 4 vine cu multe surprize, atât pentru concurenți, cât și pentru cei de acasă. Fanii show-ului matrimonial au rămas activi și pe perioada de vacanță a emisiunii, astfel că telespectatorii au votat ce vor să vadă în noul sezon Mireasa.

SERVER 1 COMPLET.

error: Content is protected !!