MIREASA – Sezonul 4 Episodul 3 din 31 August 2021

Vizioneaza aici mai jos pe blog emisiunea mireasa sezonul 4 episodul 3 din data de 31 august 2021 HD.

Vreau sa incep prin a spune ca am avut un soc total sambata,cand am avut neplacerea sa vad ca fosta iubita a baiatului meu este in casa Mireasa, baiatul meu nu mai este cu ea de 8 luni de zile,insa ea a amenintat ca nu ii va da pace pentru ca ii apartine ei si nu se va atinge niciodata nimeni de Alexandru,insa nu ne trecea print minte ca ea va ajunge sa se duca acolo.Acea fata este Adelina. Alexandru banuieste ca ea va incerca sa faca ceva,insa nu stia ca ea va veni in casa Mireasa,va avea un soc, am ales sa va spun despre ce este vorba pentru ca noi nu vrem sa ascundem nimic,nici ca baiatul meu sa isi inceapa experienta cu niste minciuni. El chiar s a dus acolo sa scape de experienta urata din trecutul lui si sa si gaseasca o fata cu capul pe umeri si cu inima curata pentru el. Imi pare rau ca a trebuit sa aflu asa ceva, nu stiu cum va reactiona el,insa va fi foarte greu, va multumesc anticipat si sper ca aceasta fata sa nu puna piedici fetelor in a’mi cunoaste baiatul.

Prima ediţie din noul sezon se vede sâmbătă, 28 august, de la ora 13:45. Emisiunea va fi programată astfel: de luni până vineri, de la ora 14:00 iar sâmbăta de la ora 13:45. Reamintim ca Mireasa a fost, cel mai urmărit program de după-amiază, pe intervalul 14:00-16:00. Prima ediţie cu Simona Gherghe, revenită pe TV după o pauză de un an şi jumătate, a pus Antena 1 pe primul loc în audienţe, jumătate de milion de telespectatori au urmărit, în fiecare minut, prima ediţie a show-ului din noul sezon.
Câteva detalii despre ce se va întâmpla în următorul sezon:

Noul sezon Mireasa va avea premiera pe 31 august 2021. Concurenții care vor să se căsătorească vor parcurge un drum plin de emoții în cadrul show-ului matrimonial difuzat în direct, la Antena 1. Sezonul 4 vine cu multe surprize, atât pentru concurenți, cât și pentru cei de acasă. Fanii show-ului matrimonial au rămas activi și pe perioada de vacanță a emisiunii, astfel că telespectatorii au votat ce vor să vadă în noul sezon Mireasa.

SERVER 1 INTEGRAL.


SERVER 2 COMPLET.

error: Content is protected !!