Mireasa Sezonul 4 Episodul 76 din 24 Noiembrie 2021

Am văzut foarte multe postări despre ceea ce a facut Ion și azi în emsiune,pe fb,pe tik tok(mai ales,acel video, cand dna Simona era nervoasă la discuția dintre el si Dna Rodica). Am rămas șocată sa vad comportamentul lui Ion vizavi de dna Rodica, cum să îi spui “Taci tu!” unei doamne în vârstă, care efectiv a venit cu tine acolo(eu nu veneam nici plătită să susțin un golan). Acest băiat, ca bărbat nu ești deloc si nici nu o sa fii a fost atat de agresiv verbal toata competiția, si pariu ca daca i se permitea, era si fizic. Te-ai găsit tu sa comentezi de Seba,ca si a trădat confidenta și că îi face circ acum,ca mama sa a venit în emsiune. Dar tu băiatule că in direct te comporți ca un magar cu Dna Rodica,ce mai spui de asta?Seba a avut un bun simț atat de mare, nici sa nu te compari cu el. Abia aștept sa vad comportamentul tau și față de Raluca cam toți au prezis de pe acum,ce s-ar întâmpla cu ea. Citez “Asta o să și-o ia de la ăsta afara” si știți cine a spus asta, nu-i asa? Fix doamna Rodica pana si dansa l-a vazut pe acest ION ȘAULESCU, care îi DESFIINȚEAZĂ PE TOȚI.

Am rămas puțin uimită, cand am auzit o pe mama acestuia la Capricii,ca i a zis ca el oricum este cel mai bun si cuminte, nu ma înțelegeți greșit bineînțeles ca este mama și de aici ar avea tot dreptul sa zica asta despre copilul ei,dar ceea ce m-a uimit pe mine, este ca a ținut un monolog despre “sa fim exemplu Dna Margareta pt copii noștri”,dar daca era un așa zis exemplu ii atrăgea atenția fiului ei din direct cu frumosul, nu in particular cum a zis, atat am vrut sa împărăteșesc si eu.

Mireasa sezonul 4 episodul 76 din data de 24 Noiembrie 2021 Online

Raluca si Ion n-au castigat taskul, dar s-au castigat pe ei, s-au conectatat din nou in suflet si dincolo de intepaturile din cabina, ce ramane este imaginea din final ce nu o poti juca, omul asta si a dat masca de otel si a ajuns sa simta pt printesa lui razboinica, care i-a dovedit cat de luptatoare e, a stat acolo in cabina cu o rezistenta feroce, luptand pentru dragostea ei, iar Ion s-a topit pana la lacrimi da, despre astfel de momente e vorba in casa Mireasa si am vrea sa le si vedem frumos puse intr un material.

Cateva detalii despre ce se va intampla in urmatorul sezon:

Concurenții care vor să se căsătorească vor parcurge un drum plin de emoții în cadrul show-ului matrimonial difuzat în direct, la Antena 1. Sezonul 4 vine cu multe surprize, atât pentru concurenți, cât și pentru cei de acasă. Fanii show-ului matrimonial au rămas activi și pe perioada de vacanță a emisiunii, astfel că telespectatorii au votat ce vor să vadă în noul sezon Mireasa.
SERVER 1 COMPLET – LA ORA 16.00.

error: Content is protected !!