Mireasa Sezonul 4 Episodul 74 din 22 Noiembrie 2021

Amalia un parinte nu spune lucruri rele niciodata se vede cu ochiul liber ca aceest baiat John nu te iubeste, e un impunator te vrea doar sa stea in competitie, un mitocan uita-te la tine esti finuta frumoasa ce faci ce vezi la el, un pachet se muschi sunt mama de fata eu nu as lasa fata mea sa se incurce cu un badaran ca aceest baiat, este impunator te vrea sclava nu sotie. Vai de cei care spun că Amalia cu animalul Jon au dreptate. Cum să dai dreptate unuia care spune,, Dacă-i dau o palmă “! Petrică și Ela nu am văzut vreodată să aibă grija unui cuplu. Ei și-au văzut de iubirea lor și nu sau băgat în bîrfa altor cupluri cum au făcut Ion și acum calul mușchiulos. Te poți numi bărbat la vârsta de 30 de ani trecuți să te iei de alții, să spui că Petrică nu bărbat, măcar să fi avut rușine de mama lui Petrică care era de față. Un mare nesimțit și cred că mama lui e foarte supusă, altfel ia bătaie.

Mireasa sezonul 4 episodul 74 din data de 22 Noiembrie 2021 Online

Raluca si Ion n-au castigat taskul, dar s-au castigat pe ei, s-au conectatat din nou in suflet si dincolo de intepaturile din cabina, ce ramane este imaginea din final ce nu o poti juca, omul asta si a dat masca de otel si a ajuns sa simta pt printesa lui razboinica, care i-a dovedit cat de luptatoare e, a stat acolo in cabina cu o rezistenta feroce, luptand pentru dragostea ei, iar Ion s-a topit pana la lacrimi da, despre astfel de momente e vorba in casa Mireasa si am vrea sa le si vedem frumos puse intr un material.

Cateva detalii despre ce se va intampla in urmatorul sezon:

Concurenții care vor să se căsătorească vor parcurge un drum plin de emoții în cadrul show-ului matrimonial difuzat în direct, la Antena 1. Sezonul 4 vine cu multe surprize, atât pentru concurenți, cât și pentru cei de acasă. Fanii show-ului matrimonial au rămas activi și pe perioada de vacanță a emisiunii, astfel că telespectatorii au votat ce vor să vadă în noul sezon Mireasa.
SERVER 1 COMPLET – LA ORA 16.00.

error: Content is protected !!