Mireasa Sezonul 4 Episodul 72 din 19 Noiembrie 2021

Adelina draga mea oricât te-aș iubi și vota de la începutul competiției trebuie să-ți spun că de data asta ai picat în plasa Alinei. De frica pierderii locului de protejată cu venirea ta în casă Alina a început să arunce cu venin de dimineața până seara în tine. Păcat că nu ai putut să te abții să-i dai așa replici puțin deplasate . Cred că nu ia picat bine nici lui Seba . Mă rog să vă dea Dumnezeu putere să rezistați la atacuri penibila din partea ei. Vă iubesc frumosilor și nu mai dați curs răutăților. Nu credeam că am să spun vreodată să iasă afară din casa altcineva înaintea lui Ion dar ce am văzut acum este disperare maximă de pierdere a locului protejat a Alinei. Până nu pleacă Alina sau Ionuț jihadul se dezlănțuie asupra Adelinei și lui Seba. Zilnic sunt tocați mărunt doar, doar se enervează și spun ceva nelalocul lui. Di păcate Adelina în seara asta a căzut în plasa versatei Alina.

Vizioneaza aici mai jos pe blog emisiunea mireasa sezonul 4 episodul 72 din data de 19 noiembrie 2021 Online

Aceasta Ana ori è beata tot timpul ori nu e normală la cap. Nu vrea sa fie asociată cu aceasta poveste, bine ca vrea sa fie asociată cu paharele, alcoolul și urmările lui. Mi se pare așa penibil sa facă pe Sfânta sfintelor și să susțină ca Adelina vorbește de Alex, când de fapt este exact și suta la sută invers. El vorbește mereu de ea! Ce naiba. Ce vedem pe Antena Play nu poate fii minciună. E drept, el este întrebat, provocat dar el continuă la nesfârșit sa vorbească despre ea. Dar dacă nu îți pasă și vrei sa te retragi în plină glorie din subiectul ADELINA, refuzi cu vehemență sa abordezi subiectul! Din respect pt noua ta iubită, din dorința de a fii liniște! Însă el face exact contrariul. Cu siguranță ii pasă încă de Adelina!

Prima ediţie din noul sezon se vede sâmbătă, 28 august, de la ora 13:45. Emisiunea va fi programată astfel: de luni până vineri, de la ora 14:00 iar sâmbăta de la ora 13:45. Reamintim ca Mireasa a fost, cel mai urmărit program de după-amiază, pe intervalul 14:00-16:00. Prima ediţie cu Simona Gherghe, revenită pe TV după o pauză de un an şi jumătate, a pus Antena 1 pe primul loc în audienţe, jumătate de milion de telespectatori au urmărit, în fiecare minut, prima ediţie a show-ului din noul sezon.

Câteva detalii despre ce se va întâmpla în următorul sezon:

Concurenții care vor să se căsătorească vor parcurge un drum plin de emoții în cadrul show-ului matrimonial difuzat în direct, la Antena 1. Sezonul 4 vine cu multe surprize, atât pentru concurenți, cât și pentru cei de acasă. Fanii show-ului matrimonial au rămas activi și pe perioada de vacanță a emisiunii, astfel că telespectatorii au votat ce vor să vadă în noul sezon Mireasa.
SERVER 1 COMPLET – LA ORA 16.00.

error: Content is protected !!