Mireasa Sezonul 4 Episodul 7 din 4 Septembrie 2021

Vizioneaza aici mai jos pe blog emisiunea mireasa sezonul 4 episodul 7 din data de 3 septembrie 2021 Online

Care barbat ar spune intregii tari conversatiile intime dintre ei doi, au stat 5 ani impreuna, nu l-a obligat nimeni sa-i dea nu stiu cate sanse spune el, a simtit si a facut ast, acum nu ar trebui sa-i scoata ochii, sa isi vada de o fata din casa si sa incheie subiectul Adelina, fiecare relatie este diferita, poate intalneste un baiat care sa-i ofere siguranta, incredere si iubire, are dreptul si ea sa fie fericita, ea nu a spus nimic despre el fetelor, el a denigrat-o de cand a intrat ca sa nu se mai apropie niciun baiat de ea, eu sper sa nu tina cont de el si sa formeze un cuplu frumos in casa.
Chiar exagerează băiatu’! Insistă cu faptul că fata a venit pentru el, deși ea spune că vrea să cunoască alți băieți. Care e problema lui? Lasă să vezi ce face și apoi concluzionezi dacă a venit sau nu pentru tine. Oricum, amândoi se încurcă în detalii și minciuni, deci nu înțeleg de ce doar ea e blamată. Sunt convinsă că și el are o mare parte din vină, pare genul arogant și manipulator. Ar trebui ajutată, nu judecata și nu doar pe ea, nu o susțin, dar nu sunteți corecți, parca nu aveți suflet, nu vb aici de tineret, vorbesc de părinți, de oameni trecuți prin viata, nu o judecați, nu o puneți la zid, nu aruncați cu noroi în ea, lăsați-o să vedem ce gânduri are, lăsați-o să arate pentru ce a venit, măi oameni buni nu are decât 23 de ani, nu este asa matură, a crescut lângă acest bărbat, mă repet, nu o susțin, dar hai sa fim corecți, să avem frica lui Dumnezeu, nu pot sa cred când vad atâta răutate, Doamne ferește . Vă rog gândiți-vă de doua ori înainte sa jigniți.

Prima ediţie din noul sezon se vede sâmbătă, 28 august, de la ora 13:45. Emisiunea va fi programată astfel: de luni până vineri, de la ora 14:00 iar sâmbăta de la ora 13:45. Reamintim ca Mireasa a fost, cel mai urmărit program de după-amiază, pe intervalul 14:00-16:00. Prima ediţie cu Simona Gherghe, revenită pe TV după o pauză de un an şi jumătate, a pus Antena 1 pe primul loc în audienţe, jumătate de milion de telespectatori au urmărit, în fiecare minut, prima ediţie a show-ului din noul sezon.
Câteva detalii despre ce se va întâmpla în următorul sezon:
Concurenții care vor să se căsătorească vor parcurge un drum plin de emoții în cadrul show-ului matrimonial difuzat în direct, la Antena 1. Sezonul 4 vine cu multe surprize, atât pentru concurenți, cât și pentru cei de acasă. Fanii show-ului matrimonial au rămas activi și pe perioada de vacanță a emisiunii, astfel că telespectatorii au votat ce vor să vadă în noul sezon Mireasa.

SERVER 1 COMPLET.

error: Content is protected !!