Mireasa Sezonul 4 Episodul 62 din 8 Noiembrie 2021

Eu cred că premiul acestei emisiuni ar trebui dat unui cuplu ce se constituie ca un exemplu de moralitate și care merită cu adevărat acest lucru! M-am plictisit deja și nu-nțeleg de ce de la începutul săptămănii , locul fruntaș este ocupat de cei doi care nu oferă nimic frumos, nu pot da un exemplu pozitiv -și mă refer la viciul Anei de care , se pare , nu se poate lăsa iar el acceptă cu seninătate acest fapt ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic! Nu vreau să supăr pe nimeni , este părerea mea!

Vizioneaza aici mai jos pe blog emisiunea mireasa sezonul 4 episodul 62 din data de 8 noiembrie 2021 Online

John e foarte interesat de cum se interpreteaza tot ce vorbeste el cu Amalia. Omul nu prea e interesat de cum merge relatia, ci mai degraba de imagine si de cum e perceput de cei de afara. Tocmai el spune ca Amalia nu e implicata ?? Lucrurile stau tocmai invers, insa cred ca el deja a inceput sa-i caute motive Amaliei pentru ca relatia sa nu devina prea serioasa si sa nu se lege cu ea la cap. Interventia mamei Amaliei a fost foarte buna si femeia a punctat exact ce trebuia, respectiv lipsa lui de implicare.

Prima ediţie din noul sezon se vede sâmbătă, 28 august, de la ora 13:45. Emisiunea va fi programată astfel: de luni până vineri, de la ora 14:00 iar sâmbăta de la ora 13:45. Reamintim ca Mireasa a fost, cel mai urmărit program de după-amiază, pe intervalul 14:00-16:00. Prima ediţie cu Simona Gherghe, revenită pe TV după o pauză de un an şi jumătate, a pus Antena 1 pe primul loc în audienţe, jumătate de milion de telespectatori au urmărit, în fiecare minut, prima ediţie a show-ului din noul sezon.

Câteva detalii despre ce se va întâmpla în următorul sezon:

Concurenții care vor să se căsătorească vor parcurge un drum plin de emoții în cadrul show-ului matrimonial difuzat în direct, la Antena 1. Sezonul 4 vine cu multe surprize, atât pentru concurenți, cât și pentru cei de acasă. Fanii show-ului matrimonial au rămas activi și pe perioada de vacanță a emisiunii, astfel că telespectatorii au votat ce vor să vadă în noul sezon Mireasa.
SERVER 1 COMPLET – LA ORA 16.00.

error: Content is protected !!