Incredibila greutate de a cumpara un cadou unei femei

Dragi domni din tara-ntreaga,

Desigur ca femeile nu-si doresc cadouri. Desigur ca vor gesticula negativ, vor zambi larg si te vor asigura pentru a zecea oara ca lor nici prin cap nu le-a trecut ca ai vrea sa le iei ceva. Desigur ca n-ar simti nici cel mai mic fior de bucurie daca te-ai prezinta cu o cutiuta frumos ambalata, unde e ascuns ceva doar pentru ele. Si bineinteles ca nu ti-ar sari in brate cand primesc fix acel lucru dupa care se uita cu dor in tab-ul de la Google Chrome. Dar mai ales, fii sigur ca nicio femeie nu s-ar gandi vreodata ce ar fi frumos sa primeasca un cadou de la tine.

Serios acum? Fie si pentru o clipa, chiar m-ati crezut?

Cand vine vorba de cadouri pentru femei treaba nu-i chiar asa de simpla pe cat pare, dar nici material de fizica cuantica. Nu mai functioneaza demult varianta “ flori si ciocolata”, din contra, ti se pare ca pana si o bautura oferita la bar unei necunoscute are un efect mai mare. Mi-as dori sa fie mai usor, dar pentru doamne si domnisoare, e nevoie, Monseri, de ceva documentare. Mai arunci un ochi sa vezi ce parfum foloseste si daca e pe cale sa se termine, mai citesti eticheta hainelor sa vezi de unde si le cumpara, mai verifici wishlist-ul de pe site-ul ei preferat. Sau daca n-ai deloc idei de cadouri de femei, intrebi alta femeie. De preferat una apropiata si cu care stii tu sigur ca se intelege bine, ca pe Facebook toata lumea e prietena cu toata lumea.

Dar e aproape Craciunul, altfel n-as vorbi cu atat drag de cadouri. Daca esti norocos ai si-o iubita iar… ei, bine, cadourile pentru iubita nu sunt chiar specialitatea ta, nu? Si nu, nu-si doreste un aragaz nou. Garantez eu.

As putea sa scriu un tratat despre femei pana maine dimineata, dar am job de la ora opt, asa ca o sa ne descurcam cu ce avem, da? Iubita ar trebui sa fie cea mai usor de observat: 1- pentru ca femeile sunt sirete si mai strecoara indicii despre ce le-ar placea la cina, 2- vezi cam zi de zi ce poarta si cam de ce mai are nevoie (da, tot sunt sigura ca nu are nevoie de un aragaz). Si pentru ca tu esti om descurcaret, anul asta vei cumpara online, ca sa eviti coada de la supermarket si gerul care distruge tenul prietenei ei cele mai bune, pe cand se lupta cu tine cu cetele de cumparatori. Iar ambalarea o face tot magazinul de la care comanzi. Tu trebuie doar sa stai in usa si sa te prefaci surprins “Vai, iubito, oare cine o fi lasat la usa cadoul asta absolut minunat pentru tine?”

Ok, imi cer scuze, n-am vrut sub nicio forma sa jignesc calitatile de barbat original si inventiv, dar in caz ca n-ai (prea multe) idei de cadouri pentru femei ai mai putea: sa te uiti in in revistele pe care le citeste si sa vezi daca a bifat ceva cu pixul (da, si eu sper sa nu fie doar posterul cu George Clooney), sa observi cu atentie la ce se uita cand priveste lung in vreo vitrina si in principiu, sa fii atent la lucrurile pentru care spune ca vrea sa faca economii. Pentru ca de data aceasta le vei cheltui tu pe ale tale.

Cu placere, domnilor! And treat those ladies right!

(intr-o nota total fara nicio legatura eu imi doresc de Craciun un stilou rafinat si ultima carte a lui J.K.Rowling. V-am pupat.)

error: Content is protected !!