Emisiunea Acces Direct 22 Noiembrie 2021 Online

La Acces Direct începând cu ora 16:30 la Antena 1, Mirela Vaida continuă ancheta în cazul lui Costel cel care a înspăimântat o ţară întreagă după ce imagini incredibile au fost făcute publice cu privire la întamplarea sa.
Tot la Acces Direct de luni 22/11/2021 la Antena 1 aflăm cine s-a mai arătat disponibil să-l ajute pe acesta după ce alte persoane au mai donat ca să-l poata ajuta acesta cu o suma de bani care o câştigase în urma unui sa aiba o soba.
Aflaţi toate acestea dar şi multe alte detalii interesante pe larg urmarind emisiunea Acces Direct la Antena 1. Emisiunea Acces Direct de Luni poate fi urmărită online şi pe acest site mai jos, imediat după difuzarea acesteia.


UPDATE: Astăzi la Acces Direct Vineri 06 Februarie 2015, am urmărit amănunte din scandalul în care este prins Costel Sampania, dar si Ionul Lautarul, se pare că acesta l-ar fi inselat de-a lungul timpului accesandu-i cardul fara acordul sau atribuindu-si sume de bani care nu i se cuveneau, astfel ca s-a ajuns in acest punct de disputa.

Nu este prima dată când un subiect sensibil este tratat în acest fel de Acces Direct. În câteva ediţii ale emisiunii Acces Direct, de la începutul anului, totusi a „tranşat” pe larg cazul, inca de la jumatatea acestei luni. Urmareste aici pe site Acces direct din 22 noiembrie 2021 online HD, gratuit fara intreruperi.

error: Content is protected !!