Destine ratacite Episodul 721 din 1 Septembrie 2021

Simar ii cere iertare . Ii spune ca el are încredere în ea , nu face niciodată ceva greșit pentru familie, el o îmbrățișează Prem ii cere iertare lui Amar, Mata ji spune că e greșit, a avut parte de un asa necaz doar ca să salveze familia, dacă i s-ar fi întâmplat ceva, ea spune ca nu acea cum , Mata Rani nu ar fi permis, Mata ji le cere și ea iertare lui Amar și Jhanvi, dacă nu acționau la timp se întâmpla o nenorocire, Anjali spune sa taie tortul, toată familia se roagă zeiței, Simar a infuntat atâtea și s-a întors, pentru asta ii mulțumește enorm. Simar zice ca a mai rămas o treaba importanta de făcut. Se uită la statuia lui Gayatri , ca nu mai e loc pentru el în casa, vrea sa îl ducă undeva , într-un loc unde sa nu ii mai poată răni familia, Prem întreabă unde iar ea zice ca în spatele ușii roșii (unde a fost camera Mayei), Simar și Prem îl duc acolo.
E seară, Anjali și Sanjana coboară se întreabă unde au plecat toți dar luminile se aprind și toți cântă “La mulți ani”, Anjali e fericită. Toți ii urează la mulți ani, ei încep sa danseze pentru Anjali, dintr-o data, Pari se ciocnește de masă și tortul cade, ii cere iertare lui Anjal, spune ca Roli l-a pregătit cu atâta iubire și nici n-au apucat sa mănânce, Simar ii spune sa nu își facă griji incepe sa curețe pe jos dar Mata ji o oprește.
Zice că uneori când ceva cade , e bine sa îl mai lase puțin acolo . Se uită în alta direcție și zâmbește.

Destine ratacite episodul 721 din 1 Septembrie 2021 Online


Curând, Khushi intră în casa Bhardwaj pentru a se răzbuna pentru moartea surorii sale Anisha și încearcă să-l omoare pe Simar. Ea păcălește familia Bhardwaj și se căsătorește cu Sankalp. Roli a încercat să aducă adevărata față a lui Khushi în fața familiei, dar Simar la aruncat pe Roli din casă. Simar a rămas însărcinată, dar, suferind de avort ca partener al lui Khushi, Veeru o împinge de pe scări. Se descoperă că Simar nu poate deveni niciodată mamă.

Khushi păcălește și devine mama surogat a copilului lui Prem și Simar. Khushi îl șantajează pe Simar să semneze actele de proprietate, astfel încât să poată deveni proprietarul casei Bhardwaj. Mai târziu, Khushi este expusă în fața familiei și apoi este trimisă la închisoare. Ea dă naștere fiicei lui Prem și Simar, Anjali. Urmatoarele episoade: Joi: 2 Septembrie 2021

Serialul va fi difuzat aici dupa ora 20;00.

error: Content is protected !!