Destine ratacite Episodul 720 din 31 August 2021

Pari ii spune lui Mata ji sa bea un ceai, sa mănânce câțiva biscuiți măcar, ca de ieri nu a mâncat nimic . Ea refuză.
Prem coboară. Mata ji îl întreabă ce face cu lucrurile lui Simar, el spune ca vrea sa trăiască cu Simar, nu cu amintirile ei o roagă sa le ducă în magazie sau sa le doneze, Prem o întreabă pe Anjali de ce plânge. Ea zice ca nimeni nu o iubește. Au uitat toți de ziua ei . Dacă mama lor nu e aici nimeni nu își amintește , nu va mai vorbi cu nimeni, Mata ji ii cere iertare ca a uitat dar toți o iubesc mult o binecuvântează, Sanju zice ca mama aducea prima data tot, Roli spune ce dacă nu e mama aici , e mătușa și aduce un tort, Anjali o ia în brate și ii mulțumeșt, Karuna o întreabă pe mata ji cum vor sărbători în situația asta, Prem zice ca Simar dacă era , sărbătorea, o vor face, taie tortul, Prem ii spune sa sufle în lumânări dar ea zice ca mai întâi sa își pună o dorința, ca mama spunea mereu ca zeul îndeplinește dorințele copiilor, iși dorește ca mama sa se întoarcă, acum o striga, toți sunt șocați, o văd pe Simar la ușă, fetele sar la ea în brațe. Toți se uită ciudat, își amintesc înmormântarea ei, Mata ji zice ca e imposibil, nu e Simar a lor, Pari zice ca nu are cum, toți au văzut cu ochii lor, sa zică cine e, Jhanvi intra și spune că ea e cumnata Simar, Amar apare și el spunând ca, corpul care l-au incinerat nu era al lui Simar ci al altcuiva. Jhanvi a aranjat asta, Prem tot nu crede .

Destine ratacite episodul 720 din 31 august 2021 Online


Curând, Khushi intră în casa Bhardwaj pentru a se răzbuna pentru moartea surorii sale Anisha și încearcă să-l omoare pe Simar. Ea păcălește familia Bhardwaj și se căsătorește cu Sankalp. Roli a încercat să aducă adevărata față a lui Khushi în fața familiei, dar Simar la aruncat pe Roli din casă. Simar a rămas însărcinată, dar, suferind de avort ca partener al lui Khushi, Veeru o împinge de pe scări. Se descoperă că Simar nu poate deveni niciodată mamă.

Khushi păcălește și devine mama surogat a copilului lui Prem și Simar. Khushi îl șantajează pe Simar să semneze actele de proprietate, astfel încât să poată deveni proprietarul casei Bhardwaj. Mai târziu, Khushi este expusă în fața familiei și apoi este trimisă la închisoare. Ea dă naștere fiicei lui Prem și Simar, Anjali. Urmatoarele episoade: Miercuri: 1 Septembrie 2021

SERVER 1 COMPLET.

error: Content is protected !!