Destine ratacite Episodul 715 din 26 August 2021

Povestea se învârte în jurul vieții a două surori din Vrindavan, Simar și Roli. Simar visează să devină dansatoare, dar părinții ei conservatori sunt împotriva visului ei, considerând dansul ca o ocupație necorespunzătoare și obscenă. În schimb, intenționează să-și căsătorească fiica cu un bogat om de afaceri, Prem Bharadwaj. În ziua nunții, are loc un mare concurs de dans și pentru a-i permite lui Simar să participe la el fără a-i deranja pe părinți, Roli ia locul lui Simar până când acesta din urmă se întoarce. Cu toate acestea, Simar întârzie și, astfel, îmbrăcat și voalat, Roli este forțat să se căsătorească cu Prem. Acest lucru creează probleme, deoarece Simar și Prem încep să se iubească. Intră fratele lui Prem, Siddhant, care a fost dat afară din casă în timp ce se lupta cu Nirmala Devi. După câteva răsuciri, Simar și Prem, Roli și Siddhant se căsătoresc, atât Simar, cât și Roli sunt acceptate ca nore ideale ale casei Bharadwaj.

Destine ratacite episodul 715 din 26 august 2021 Online


Curând, Khushi intră în casa Bhardwaj pentru a se răzbuna pentru moartea surorii sale Anisha și încearcă să-l omoare pe Simar. Ea păcălește familia Bhardwaj și se căsătorește cu Sankalp. Roli a încercat să aducă adevărata față a lui Khushi în fața familiei, dar Simar la aruncat pe Roli din casă. Simar a rămas însărcinată, dar, suferind de avort ca partener al lui Khushi, Veeru o împinge de pe scări. Se descoperă că Simar nu poate deveni niciodată mamă.

Khushi păcălește și devine mama surogat a copilului lui Prem și Simar. Khushi îl șantajează pe Simar să semneze actele de proprietate, astfel încât să poată deveni proprietarul casei Bhardwaj. Mai târziu, Khushi este expusă în fața familiei și apoi este trimisă la închisoare. Ea dă naștere fiicei lui Prem și Simar, Anjali. Urmatoarele episoade: Vineri: 27 August 2021

Serialul va fi difuzat aici dupa ora 20;00.

error: Content is protected !!