Destine ratacite Episodul 711 din 22 August 2021

Simar i-a de gât pe Devika, ea vrea sã bage vaza în Devika Prem o apãrã. Simar zice o aperi? ea zice acum pot sã-mi pun capãt vieții?? Prem o ține ea îl împinge. Prem se rãneşte. Simar apoi dã cu capu de stâlp. Siddanth vine acasã. Prem o plesneşte pe Simar sã şi revinã. Prem zice hai la zeițã sã ți zic adevãrul. Simar zice ai jurat la Mata gi, Simar fuge din casã. Familia aflã de la Devika cã Simar ştie tot. Simar merge la templu pe scãri unde Gayatri zice cã Devika e de vinã pentru tot. Ea zice cã Devika a pus ochii pe Prem, Gayatri zice cã firul sacru e capcana lui Devika. Gayatri zice vrei sã salvezi familia i-a firul de la mânã Patali face ochii galbeni.

Povestea se învârte în jurul vieții a două surori din Vrindavan, Simar și Roli. Simar visează să devină dansatoare, dar părinții ei conservatori sunt împotriva visului ei, considerând dansul ca o ocupație necorespunzătoare și obscenă. În schimb, intenționează să-și căsătorească fiica cu un bogat om de afaceri, Prem Bharadwaj. În ziua nunții, are loc un mare concurs de dans și pentru a-i permite lui Simar să participe la el fără a-i deranja pe părinți, Roli ia locul lui Simar până când acesta din urmă se întoarce. Cu toate acestea, Simar întârzie și, astfel, îmbrăcat și voalat, Roli este forțat să se căsătorească cu Prem. Acest lucru creează probleme, deoarece Simar și Prem încep să se iubească. Intră fratele lui Prem, Siddhant, care a fost dat afară din casă în timp ce se lupta cu Nirmala Devi. După câteva răsuciri, Simar și Prem, Roli și Siddhant se căsătoresc, atât Simar, cât și Roli sunt acceptate ca nore ideale ale casei Bharadwaj.

Destine ratacite episodul 711 din 22 august 2021 Online


Curând, Khushi intră în casa Bhardwaj pentru a se răzbuna pentru moartea surorii sale Anisha și încearcă să-l omoare pe Simar. Ea păcălește familia Bhardwaj și se căsătorește cu Sankalp. Roli a încercat să aducă adevărata față a lui Khushi în fața familiei, dar Simar la aruncat pe Roli din casă. Simar a rămas însărcinată, dar, suferind de avort ca partener al lui Khushi, Veeru o împinge de pe scări. Se descoperă că Simar nu poate deveni niciodată mamă. Khushi păcălește și devine mama surogat a copilului lui Prem și Simar. Khushi îl șantajează pe Simar să semneze actele de proprietate, astfel încât să poată deveni proprietarul casei Bhardwaj. Mai târziu, Khushi este expusă în fața familiei și apoi este trimisă la închisoare. Ea dă naștere fiicei lui Prem și Simar, Anjali. Urmatoarele episoade: Luni: 23 August 2021

SERVER 1 COMPLET.

error: Content is protected !!