Ce dietă a urmat a urmat Adele de a slăbit 50 de kilograme

Planul de dietă include lucruri precum vinul roșu și ciocolata neagră, dar are, de asemenea, unele limitări intense.

Zvonurile spun că Adele a slăbit folosind o dietă care permite vinul roșu și ciocolata.

Cântăreața, în vârstă de 31 de ani, a debutat pentru prima dată în figura ei mai subțire în această toamnă la șocul fanilor de pretutindeni. Ea a continuat să scadă kilograme de-a lungul sărbătorilor, îngrijorându-i chiar pe unii spectatori că este prea subțire în pozele recente cu paparazzi.

Se pare că britanica a pierdut aproape 50 de kilograme după ce a angajat un antrenor personal și în urma dietei sirtfood, un plan de masă cu care a fost legată și după ce a pierdut în greutate în 2016.

Și Adele nu este singura care ține această dietă controversată, care se concentrează pe alimentele care reglează metabolismul cuiva. Sora ducesei de Cambridge, Pippa Middleton, este de asemenea fană, iar planul de mâncare a fost cea de-a șaptea dietă cel mai căutată pe Google în 2019.

Dieta sirtfood a luat naștere în Marea Britanie de la nutriționiștii Aidan Goggins și Glen Matten, care au publicat un ghid și o carte de rețete în 2016. Dieta se concentrează pe sirtuine sau proteine ​​din corpul tău care sunt specializate în sănătatea și metabolismul celular, printre altele. Sirtuine pot fi găsite în alimente precum kale, ulei de măsline extra-virgin, hrișcă, matcha, afine și nuci. Surprizele dulci din meniu includ vin roșu, cafea și ciocolată neagră. Carnea nu este o sirtuină.

Cea mai strălucitoare afirmație a faimoasei diete este că te poate ajuta să slăbești până la șapte kilograme într-o săptămână, a spus Matten pentru The Post . Dar nu este chiar atât de simplu: în primele trei zile, cei care țin dieta își limitează aportul la numai 1.000 de calorii pe zi – o masă ambalată cu sirtuină și două sucuri verzi. Acest lucru se reduce la 1.500 de calorii pentru următoarele patru zile, când este permisă o masă suplimentară. După acea săptămână, dieterii au voie să mănânce cât mai multe mese de tip sirtfood. De asemenea, dieta este recomandată cu exerciții fizice zilnice.

Dieta Sirtfood menționează doar câteva sirtfood-uri pe site-ul și pe blogul său, dar aceste opțiuni fac să fie reduse, toate bogate în nutrienți și sănătoase pentru a le mânca regulat: ceai verde, pudră de cacao, curcumă, nap, cepe, pătrunjel, brocoli, conopidă, ulei de măsline, măsline, mere, struguri roșii, ciocolată, pește gras, precum somonul, păstrăvul și macroul.

Alimentele ar trebui să impulsioneze creșterea musculară, deoarece îți activează „gena slabă”, care se presupune că imită efectele dietei și exercițiilor fizice.

Dar alți experți în sănătate nu sunt atât de convinși.

Dacă doriți să încercați dieta Sirtfood, fiți realist în privința așteptărilor dvs.
Ar trebui să vorbiți, de asemenea, cu un dietetician sau medic înainte de a vă reduce în mod dramatic aportul caloric și de a alunga o tonă de grăsime în numele pierderii în greutate.

error: Content is protected !!