Casatoriti pe nevazute – show matrimonial pe Protv

Am aruncat un ochi pe emisiunile din care s-au inspirat: mi-e greu sa cred ca in primul rand au fost macar chemati ca acolo majoritatea celor inscrisi pentru a face testele! Din toata multimea care da teste, doar vreo 5 cupluri, care majoritatea o dau in bara. Sunt curioasa cat balci va fi si la voi, cate cupluri vor rezista mofturilor copilaresti, eu va tin pumnii totusi!

Acest concept nu este nou, pentru ca in multe alte țari persoanele incearca sa isi gaseasca jumatatea cu ajutorul unor experti in psihologie și genetica ce le propun o persoana straina pentru a se casatori. Aceste relatii sunt bazate pe stiinta, asa ca ranane de vazut daca vor avea sanse de reusita si la noi. Cunoscut la nivel mondial drept ”Married at first sight” (Casatoriti la primul semn), este cel mai urmarit experiment social de televiziune al momentului.

Casatoriti pe nevazute ofera sanse reale doar la Pro TV.

Incrierile la reality show-ul destinat celor ce nu au avut noroc in dragoste si n-au abandonat lupta de a-si gasi jumatatea se pot face la inscrierishow.protv.ro. Cu ajutorul unor specialiști in psihologie, psihoterapie, psihosexologie, genetica si relatii interumane, cei care vor intra in acest show vor trece printr-o serie de teste psihologice, teste de feromoni, atractivitate si chiar teste ADN, pentru ca expertii sa le gaseasca sufletul pereche.

Cel mai probabil, ”Casatoriti pe nevazute” va fi in competiție cu show-urile matrimoniale de la celelalte posturi de televiziune, este vorba de „Mireasa” de la Antena 1 și „Puterea Dragostei”, de la Kanal D.

error: Content is protected !!