Bravo ai stil Sezonul 2 Episodul 43 din 19 Noiembrie 2021

Ruxi asta, nu face diferenta dintre o caterinca si bataie de joc. Caterinca o faci in grupul tau de prieteni, cu cei apropiati, iar Madalina nu se numara printre ei. Te mai dai si desteapta, nici comparatii nu stii sa faci. Madalina te acuza ca iti dai cu pararea de starile ei sufletesti , iar tu Ruxandro aberai grav pe langa subiect, acuzand-o pe Madalina ca si-a dat si ea cu pararea despre stilul tau vestementar. Revino-ti, fetita, ca ai mari lacune in a dialoga cu cineva. A inceput rautatea din suflet sa ti se reverse pe chip. Din puctul meu de vedere, o fata mai tânără, care poate ar înțelege cu mai putina ușurință acesta idee de “caterinca”, imi pare luat prea în serios acest subiect. Pana la urma, nimeni nu sta sa vina cineva într-o camera pentru a face o gluma. Nu zic ca a fost o gluma buna, dar totuși, prea multe “doamne” căzând în jurul unei imitații. Viviana nu a avut pantofii pe placul lui Maurice, dar i- a dat steluță, pe când Mădălina care a avut ciocate și nu i-au plăcut lui Maurice, a taxat-o! De ce, jurizarea se face pe sprincene? Au scos-o de pe lista pe Mădălina, pe care o divinizau? Favoritele lor sunt vulgara de Opulenta care se crede ceea ce nu e și Viviana, că se schimonosesc în toate felurile, așa o fi defilând și manechinele? Tema emisiunii este dansul și săritul pe masa juraților, sau stilul? Maine o sa le Sara în cap juraților, nu au pic de rușine in ele, sa se tăvălească pe masa lor, halal emisiune, a ajuns de râs, condusă de Ilinca !

La fel ca in toate sezoanele batalia se da si pentru bani, asa ca premiul acestui sezon este nu mai putin de 100.000 lei, si bineinteles titlul de cea mai stilata vedeta din Romania, asadar cum anterior spuneam 9 vedete vor defila pe platoul Bravo ai stil, iar acestea sunt in curs de aflare, mai este putina vreme si vom afla care sunt cele noua concurente decise sa intre intr-o astfel de competitie.

Bravo, ai stil Sezonul 2 Episodul 43 din 19 Noiembrie 2021.

„Bravo, ai stil!”, unicul reality show din Romania despre stil si atitudine a impactat pozitiv stilul de a se imbraca al romancelor, a devenit o sursa de inspiratie pentru telespectatori si un trendsetter pe piata media inca de la primul sezon. Emisiunea s-a impus ca un adevarat spectacol al formarii si al creativitatii, a dezvoltat adevarate comunitati de fani atat in fata micului ecran, cat si in mediul online, neincetand sa surprinda si sa uimeasca de la un sezon la celalalt.

Au fost si unele voci care au considerat ca in sezonul care s-a incheiat, Botezatu și Raluca au protejat pe Tonciu motiv pentru care discutiile au aparut peste tot, chiar si in emisiile live iar acest fapt s-a stabilit ca nu ar exista nicio relatie intre ei cu atat mai putin cat Tonciu ar fi fost imbracata de nasa ei care are tinute foarte scumpe si gusturi pe masura, de unde se deduce totul.

Editie integrala.

error: Content is protected !!