Bravo, ai stil! Celebrities Sezonul 7 revine cu forte noi in toamna

Formatul adus in Romania de Kanald revine sub o noua infatisare, avand la activ sezonul 7 are si o denumire epica Metamorfoza, practic prin noile aparitii se incearca schimbarea totala a celor noua concurente ce vor intra in competitia vestimentara care a atras de-a lungul timpului numeroase vedete cat si oamenii simpli iubitori a-i modei, sa participe si sa urmareasca editiile difuzare in fiecare sera de Miercuri, Joi si Vineri, de la ora 22:00 ai parte de noul format al emisiunii. Iar in fiecare Sambata unde se poate urmari Gala eliminatorie, cea in care tinuta cea mai neinspirata o sa fie propusa spre eliminare oferind astfel o lectie celorlalte fete.

La fel ca in toate sezoanele batalia se da si pentru bani, asa ca premiul acestui sezon este nu mai putin de 100.000 lei, si bineinteles titlul de cea mai stilata vedeta din Romania, asadar cum anterior spuneam 9 vedete vor defila pe platoul Bravo ai stil, iar acestea sunt in curs de aflare, mai este putina vreme si vom afla care sunt cele noua concurente decise sa intre intr-o astfel de competitie.

Bravo ai stil Celebrities Sezonul 7 din Septembrie la Kanald.

„Bravo, ai stil!”, unicul reality show din Romania despre stil si atitudine a impactat pozitiv stilul de a se imbraca al romancelor, a devenit o sursa de inspiratie pentru telespectatori si un trendsetter pe piata media inca de la primul sezon. Emisiunea s-a impus ca un adevarat spectacol al formarii si al creativitatii, a dezvoltat adevarate comunitati de fani atat in fata micului ecran, cat si in mediul online, neincetand sa surprinda si sa uimeasca de la un sezon la celalalt.

Au fost si unele voci care au considerat ca in sezonul care s-a incheiat, Botezatu și Raluca au protejat pe Tonciu motiv pentru care discutiile au aparut peste tot, chiar si in emisiile live iar acest fapt s-a stabilit ca nu ar exista nicio relatie intre ei cu atat mai putin cat Tonciu ar fi fost imbracata de nasa ei care are tinute foarte scumpe si gusturi pe masura, de unde se deduce totul.

error: Content is protected !!