Adela Sezonul 2 revine cu asteptari de audiente record

Primul sezon din serialul Adela, o productie Romaneasca semnata de Ruxandra Ion a fost de-a dreptul cativant insa a dezamagit fanii cu finalul care a fost unul deschis, motivatia a fost strategica pentru a obtine audiente si mai mari pe acest segment, dupa cum stim in perioada difuzarii telenovelei la tv au existat si alte productii ale concurentilor de pe KanalD, Survivor care a determinat o pierdere a vizionarii live, insa lucrurile se vor indrepta cel mai probabil catre un real succes.

Momentan nu se stie numarul sezoanelor ce vor face parte din acest serial insa cert este ca al doilea sezon este deja terminat si cel mai probabil in septembrie-octombrie il vom avea pe micile ecrane, unii fani au fost insa dezamagiti de faptul ca s-ar fi incercat reproducerea altui serial turcesc iar Adela e Bahar… 1 la 1 dpdv al cadrelor, totul e la fel de la bunicul lui Adela (Bahar) care este impins pana la covorul in care e ascun, furtul bratarilor de aur si scena in care Andreea (Efsun) se culca cu prietenul lui Adela (Bahar). Momentul in care mama vitrega a lui Adela (Bahar) unelteste sa spuna ca Andreea (Efsun) trebuie sa fie prezentata ca fiind fiica magnatului, ceea ce probabil au modificat este sa dea tot filmul peste cap ca sa gaseasca un rol pentru Vlad si Cristina Ciobanasu incat sa fie impreuna, nu stiu daca in Bahar conta asa mult vreo relatie la nivelul personajelor secundare.

Staupe.Net va aduce cele mai noi episoade imediat dupa difuzare, pe intervalul serialului Adela (20:30-22:25):

Aceiasi actori si scenarişti, filmare amatoriceasca, locații urate. Overacting lipsit de nuante si credibilitate chiar si de la actorii mari din distributie, ce m-a frapat a fost cat de des au menționat personajele pandemia si virusul, prin glume rasuflate care peste un an-doi nu vor mai avea nicio relevanta, şi care oricum nu ajuta cu absolut nimic povestea sau dezvoltarea personajelor – clasica umplutura “umoristica” over the top via Simona Macovei. Se vede ca produsul e facut la repezeala, nu cu intentia de a fi o creatie timeless la care sa revii cu drag si peste ani de zile.
Ruxandra Ion face aceleasi greseli din nou si din nou, a ramas blocata in anul 2007 si nu mai poate sa evolueze de nicio culoare. Publicul s-a saturat si comentariile sunt preponderent negative, audientele sunt cum sunt, nu inteleg de ce o mai tine Antena. In comparatie cu Vlad, care intr-adevar a fost realizat de profesionisti, serialul Adela arata ca o parodie filmata de niste copii cu cont pe YouTube.

Au fost doar cateva dintre parerile expuse de unii telespectatori care s-au aratat indignati de modul filmarilor dar si de faptul ca mereu se copia fiecare cadru neavand in fir narativ mereu bine pus la punct, insa sezonul 2 Adela speram sa fie si mai bine pus la punct avand in vedere ca primul a avut de partea sa publicul tanar.

error: Content is protected !!