ADELA – Sezonul 2 Episodul 3 din 2 Septembrie 2021

Aseară am trecut de la o stare la alta. Foarte bun episodul. Tot astept momentul sa vad cine l-a împușcat pe nea Gheorghe, plus sa apară la lumină și pistolarul cu masina, sigur asta așteaptă si lumea. Plus sa aflam moștenitorul acțiunilor Martei. De la episod la episod creste tensiunea, suspansul și actiunea. Sincer, lipseste omul cu actiunea: Bebe. Fiecare apariție a lui dădea acel vibe de duritate, superioritate, actiune pură. Către D-na Ruxandra Ion, producatori si scenaristi: Să apară pe viitor astfel de persoane in genul lui Bebe. Multumim pentru tot.

Vezi aici mai jos pe site serialul romanesc “Adela” sezonul 2 episodul 3 din data de 2 septembrie 2021 HD.

Continua povestea pe mai departe, telespectatorii vor putea urmări în cel mai nou sezon al serialului Adela, care va avea premiera joi, 26 august, de la ora 20.30, la Antena 1. În ultimul episod al celui dintâi sezon, când totul era pregătit pentru nunta dintre Adela şi Mihai. „Telespectatorii vor afla care este parcursul personajelor lor preferate şi unde le vor duce răsturnările de situaţie, veştile neaşteptate şi momentele încărcate de tensiune din finalul primului sezon. Este produs de Ruxandra Ion, iar la adaptare au mai lucrat Simona Macovei, Radu Grigore, Conrad Mericoffer și Bianca Mina.

Cei de acasă vor putea descoperi, astfel, care este parcursul personajelor lor preferate și unde le vor duce răsturnările de situație, veştile neaşteptate şi momentele încărcate de tensiune din finalul primului sezon. Ce se va întâmpla cu Mitu(Marian Râlea), care a anunţat că vrea să divorţeze de femeia alături de care a trăit o viaţă, Nuţi (Anca Sigartău)? Ce decizii importante va lua Livia (Cristina Ciobănaşu), care a realizat şi ea că lucrurile nu stau deloc bine în familia lor sau ce mai pregătește Marta (Carmen Ionescu), care s-a trezit din comă şi a pus-o pe asistenta sa, Rodica (Ioana Blaj), în faţa faptului împlinit?

SERVER 1.

error: Content is protected !!