ADELA – Sezonul 2 Episodul 2 din 26 August 2021

De salutat că mai are cineva răbdare și resurse umane financiare să investească în zona asta de cinematografie dar nu e nimeni capabil să vină și cu altă idee și cu un alt concept de serial?? decât aceste telenovele aproape repetitive ca și concept început sfârșit din 2004 încoace până la urmă marii noștri actori tot așa au devenit cunoscuți Tot prin filme sau mini-serii seriale dar nu putem face pur și simplu serial generalist care să nu fie telenovelă.

Din punctul meu de vedere Asta este o problemă și la Pro TV și la Antena că nu își Asumă nimeni să facă și altceva să încerce și altceva și Da e nevoie de dezvoltarea și de un număr mai mare de produse cinematografice românești dar nu telenovele indiferent cine le face și cum.

Vezi aici mai jos pe site serialul romanesc “Adela” sezonul 2 episodul 2 din data de 26 august 2021 HD.

Continua povestea pe mai departe, telespectatorii vor putea urmări în cel mai nou sezon al serialului Adela, care va avea premiera joi, 26 august, de la ora 20.30, la Antena 1. În ultimul episod al celui dintâi sezon, când totul era pregătit pentru nunta dintre Adela şi Mihai. „Telespectatorii vor afla care este parcursul personajelor lor preferate şi unde le vor duce răsturnările de situaţie, veştile neaşteptate şi momentele încărcate de tensiune din finalul primului sezon. Este produs de Ruxandra Ion, iar la adaptare au mai lucrat Simona Macovei, Radu Grigore, Conrad Mericoffer și Bianca Mina.

Cei de acasă vor putea descoperi, astfel, care este parcursul personajelor lor preferate și unde le vor duce răsturnările de situație, veştile neaşteptate şi momentele încărcate de tensiune din finalul primului sezon. Ce se va întâmpla cu Mitu(Marian Râlea), care a anunţat că vrea să divorţeze de femeia alături de care a trăit o viaţă, Nuţi (Anca Sigartău)? Ce decizii importante va lua Livia (Cristina Ciobănaşu), care a realizat şi ea că lucrurile nu stau deloc bine în familia lor sau ce mai pregătește Marta (Carmen Ionescu), care s-a trezit din comă şi a pus-o pe asistenta sa, Rodica (Ioana Blaj), în faţa faptului împlinit?

SERVER 1.

error: Content is protected !!