ADELA – Sezonul 2 Episodul 15 din 25 Noiembrie 2021

Mai sunt patru saptamani si sezonul 2 al Serialul Adela se va incheia, dar spre bucuria publicului, serialul nu se termina, ci va continua povestea cu sezonul 3, cel mai probabil ultimul sezon din Serialul Adela va incepe in primavara cand vom afla cum se termina povestile incurcate din serial in episodul de astazi din Adela se complica lucrurile, un alt adevar incepe sa iasa la lumina si anume faptul ca nu Floppy este fratele lui Mihai, ci Calin.

„Chiar daca Adela va afla cine este, asta nu inseamna ca povestea se va termina aici. Mai sunt multe secrete de aflat si multe piedici de trecut pana la final. Numele Andronic poate fi o povara greu de dus pentru o fata simpla din Butimanu”, a spus Radu Grigore, scenaristul si regizorul proiectului.

Adela sezonul 2 episodul 15 din 25 Noiembrie 2021 HD.

Continua povestea pe mai departe, telespectatorii vor putea urmări în cel mai nou sezon al serialului Adela, care va avea premiera joi, 26 august, de la ora 20.30, la Antena 1. În ultimul episod al celui dintâi sezon, când totul era pregătit pentru nunta dintre Adela şi Mihai. „Telespectatorii vor afla care este parcursul personajelor lor preferate şi unde le vor duce răsturnările de situaţie, veştile neaşteptate şi momentele încărcate de tensiune din finalul primului sezon. Este produs de Ruxandra Ion, iar la adaptare au mai lucrat Simona Macovei, Radu Grigore si Conrad Mericoffer.

Cei de acasă vor putea descoperi, astfel, care este parcursul personajelor lor preferate și unde le vor duce răsturnările de situație, veştile neaşteptate şi momentele încărcate de tensiune din finalul primului sezon. Ce se va întâmpla cu Mitu(Marian Râlea), care a anunţat că vrea să divorţeze de femeia alături de care a trăit o viaţă, Nuţi (Anca Sigartău)? Ce decizii importante va lua Livia (Cristina Ciobănaşu), care a realizat şi ea că lucrurile nu stau deloc bine în familia lor sau ce mai pregătește Marta (Carmen Ionescu), care s-a trezit din comă şi a pus-o pe asistenta sa, Rodica (Ioana Blaj), în faţa faptului împlinit?

SERVER 1 – dupa difuzare.

error: Content is protected !!